Portfolio

Reisfotografie Marokko

 

Reisfotografie overig

 

Diverse fotografie

 
 

Ytos Photography op Instagram

 
 
 
 

Over mij

 
 

Toen ik in 2000 een digitale compact-camera kocht, had ik niet kunnen bedenken dat ik zo gegrepen zou worden door het medium fotografie. Ik ben er niet dagelijks mee bezig, maar wel een groot deel van m'n vrije tijd. Waar ik in het verleden vooral bezig was met modelfotografie, ben ik nu echter meer bezig met straat- en reisfotografie.

Mijn passie is Marokko. Na meer dan 20 reizen naar dit land en een sabbatical van bijna drie maanden, durf ik mezelf een echte Marokkokenner te noemen. Als het maar even kan, ga ik erheen en ben ik het beste in m'n element als ik mijn bezoek dan kan combineren met fotograferen. Je vindt dan ook een losse serie foto's van Marokko in mijn portfolio.

Wil je meer weten over dit veelzijdige land en/of reizen naar en in Marokko? Schroom dan niet om contact met me op te nemen. Of het nu gaat om een rondreis langs de beroemde Koningssteden, een bezoek aan de Zuidelijke oases of een Citytrip naar Marrakech. Ik ben je graag van dienst met tips en trucs voor een bezoek aan Marokko.